Moth Design

Moth Design er beviset på, at det ikke kræver en masse mennesker for at skabe noget smukt og unikt.

Jeg startede Moth Design i midten af 2020 hvor det meste af Danmark var lukket ned pga. Corona, og derfor tænkte jeg, at jeg kunne bidrage med at få flere virksomheder online.

Jeg fik hurtigt kunder som havde brug for at få lavet en hjemmeside eller en webshop for stadigvæk at have en indtægtskilde, og det gav mig blod på tanden. I dag kan jeg stolt se tilbage på de 40+ kunder som jeg hjalp i 2020 og være med til at fremtidssikre deres visitkort online.

Så hvorfor skal du vælge mig som samarbejdspartner?
Der er kun mig i virksomheden. Det betyder også at jeg ved præcist ved der bliver lavet og aftalt med mine kunder. Jeg forstår at snakke med alle i øjenhøjde, og jeg holder hvad jeg lover, så du risikerer ikke at stå med et halvt færdigt projekt.

Jeg er til daglig IT-ansvarlig i en virksomhed i Aarhus, og bruger min fritid på Moth Design, simpelthen fordi jeg synes det er sjovt at være med til at realisere mine kunders ønsker og idéer.

Jeg håber, at du tager mig med i dine overvejelser, hvis du skal have lavet en hjemmeside eller en webshop som sidder lige i skabet.